Industriële verhuizingen en fabrieks(ver)plaatsing

Een fabrieks(ver)plaatsing, projectverhuizing of industriële verhuizing waar u geen omkijken naar heeft? Die regelt u via Van Dijk De Meern. Demontage, inpakken, (overzee) transport of het regelen van vergunningen: we nemen het u allemaal uit handen.

Verhuizingen voor iedere industrie

Van Dijk De Meern heeft al diverse bedrijfsverplaatsingen gecoördineerd en uitgevoerd voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Van voedingsmiddelenindustrie en (petro)chemische productielocatie tot machinefabrieken: allen vertrouwen ze hun verhuizing toe aan onze specialisten.

 

Een industriële verhuizing bestaat uit veel verschillende elementen. De uit te voeren werkzaamheden worden door een deskundige ordermanager naar aanleiding van de gestelde eisen en wensen van de klant in kaart gebracht en er wordt een inventarisatie opgesteld ten aanzien van de inzet van personeel en materieel.

Hierna wordt een offerte opgesteld welke voldoet aan de gestelde eisen en wensen van de klant.

 

Bij opdracht zal door het projectbureau een werkplan worden opgesteld ter beoordeling en toetsing aan de gestelde criteria en na akkoord kunnen de werkzaamheden volgens planning worden uitgevoerd.

Van Dijk De Meern: onze voordelen

.

  • Jarenlange ervaring, expertise en vakmanschap

  • Een oplossing voor elk budget

  • Binnen de gestelde termijn

  • Een totaalpakket aan diensten