Verticaal transport van het hoogste niveau

Het plaatsen of verwijderen van machines en installaties moet uiterst zorgvuldig gebeuren. Van Dijk De Meern heeft de beschikking over een diversiteit aan mobiele (toren)kranen en hoogwerkers.

Van Dijk De Meern verzorgt alle hijswerkzaamheden

Afhankelijk van de bereikbaarheid van de locatie, het gewicht van de te verplaatsen middelen en de afstand waarover goederen verplaatst moeten worden, kiezen we de juiste kraan voor uw project. We garanderen daarmee dat het verticale transport van uw machines veilig verloopt.

Mobiele hydraulische kranen:
Als er grote, zware onderdelen verplaatst moeten worden, gebruiken we een mobiele hydraulische kraan. Deze kranen hebben een hijscapaciteit van 35 tot 650 ton.

Mobiele torenkranen:
Moet het materiaal over een grote afstand verplaatst worden of is de ruimte voor de opstelling beperkt? Dan bieden de mobiele torenkranen uitkomst. Deze kranen hebben gieklengtes van 30 tot 60 meter. Ideaal als u de kraan niet dicht bij de bestemming kunt plaatsen.

Hoogwerkers:
Als we op hoogte moeten werken, bijvoorbeeld voor het vervangen van zonwerking of montage van antennes, zorgen we voor hoogwerkers. Hiermee creëren we eenvoudig een stabiel en veilig werkplatform, met een werkhoogte van 61 meter.

Mobiele kraan of hoogwerker huren?

Bent u op zoek naar groot materieel voor bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing? Huur dan een mobiele kraan of hoogwerker bij Van Dijk De Meern. De huur van materieel is altijd inclusief deskundig personeel. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op